Wij werken niet voor eindgebruikers

Mooie dingen maken

Eerst de oplossing

Kwaliteit zonder consessies

Pre-press productie / diensten

 

Computer to Plate (CTP)

Uw drukwerkopdracht is tijdgebonden en luistert nauw. U kunt zich geen vertraging of kwaliteitsverlies veroorloven. Wij weten dat. Daarom bent u bij Offsetkopie verzekerd van de hoogste kwaliteit drukplaten en een betrouwbare levering.


Belichten van CTP-drukplaten voor drukkerijen is voor Offsetkopie dagelijkse kost. Honderden per dag maken we er, van de kleinste tot de grootste formaten, in verschillende diktes en volgens strenge specificaties.
 

Onze processen zijn strak georganiseerd en voorzien van kwaliteitcontroles tijdens de gehele productie. Zo maken we altijd een stand-lay-out proef van de geripte data, als laatste controle voordat de CTP-drukplaat wordt belicht. De proef wordt meegestuurd met de platen, voor een laatste check in de drukkerij.


En opdrachten die voor 14.00 uur binnen zijn, gaan dezelfde dag nog de deur uit. Zodat uw persen de volgende ochtend kunnen draaien. Een geolied proces voor bewezen kwaliteit.
 

meer over onze CTP-productie
 


Computer to Film (CTF)

Heeft u behoefte aan films voor uw (zeef)drukwerk. Ook daarvoor is Offsetkopie het vertrouwde adres. Onze plano films zijn licht gematteerd en van een iets dikkere kwaliteit (0,18 mm.), met als voordelen dat de film minder vervormd en ook beter vacuüm zuigt.

> meer over onze CTF-productie


Lakplaten

Dispersie en UV-lakken worden vaak toegepast voor exclusief drukwerk. Offsetkopie produceert uw lakplaten met polyester of metalen drager. De levertijd is normaal twee werkdagen, na ontvangst van het bestand.

> meer over onze lakplaten


Matchprints

Heeft u behoefte aan een matchprint of contractproef. Ook hier hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaarden. Wij leveren alleen kleurgekalibreerde proeven volgens ISO-norm. Wordt deze niet gehaald dan zal het systeem het resultaat automatisch afkeuren en starten we opnieuw. Daarmee garanderen wij de best denkbare kwaliteit.


> meer over onze Matchprints
 


 

Bedrijfsimpressie