Wij werken niet voor eindgebruikers

Mooie dingen maken

Eerst de oplossing

Kwaliteit zonder consessies

Digitaal drukwerk

 

Digitaal drukwerk bij Offsetkopie is verre van alledaags. De opdrachten zijn vaak uniek en vragen om maatwerk. Digitaal drukwerk is vaak exclusief in kwaliteit, in oplages en afmetingen. In digitaal drukwerk kennen we feitelijk geen standaardoplossing. Alleen als het de beste is, gaan we er voor.

 

Digitaal drukken

De digitale drukpersen zijn uitermate geschikt voor kleine uitgaven, zo nodig gepersonaliseerd. Met de HP Indigo 5000 was al veel mogelijk. Met de komst van de HP Indigo 5900 zijn de mogelijkheden verder uitgebreid. Geen papiersoort blijft onbedrukt, en de HP Indigo 5900 drukt tot 550mu. Uw vraag is niet snel te gek.


> meer over Digitaal drukken
 


Flatbedprinten

Onze UV-flatbedprinter is geschikt voor nagenoeg alle materialen. Voor binnen- tot buitenkwaliteit, bestand tegen zonlicht en regen. Van foambord tot hard acrylaat, van hout tot metaal, van forex tot magneetbord. Wij bedrukken het.


> meer over onze Flatbedprinten
 


Poster printen

Daarnaast beschikken we over verschillende speciale printers om posters te bedrukken van heel klein tot ruim boven A0-formaat.

 

> meer over ons Poster printen


Afwerking

Met hoogwaardig digitaal drukwerk alleen heeft u nog niet het bijzondere eindproduct dat u verlangt. Ook de afwerking kunnen wij voor u verzorgen. Snijden, rillen, vouwen en lamineren doen we in huis. Voor hechten, garenloos, wire-o, genaaid en andere bindtechnieken hebben we specialisten in ons netwerk met wie we al jaren samenwerken.