Wij werken niet voor eindgebruikers

Mooie dingen maken

Eerst de oplossing

Kwaliteit zonder consessies

Hoe we dat doen

 

Het team van Offsetkopie is van ‘de praktische soort’. Geen uitgebreide verhalen, maar concrete oplossingen, daar gaat het ons om. We denken mee, stemmen met u af en gaan aan de slag. De gemaakte afspraken zijn hard. Onze werkwijze is daar volledig op ingericht. Kortom, we doen wat we zeggen.


Aanleveren bestanden

Kwaliteitswerk leveren start met het gebruik van goede bronbestanden. Die kunt u op verschillende manieren aanleveren. U kunt uw bestanden voor pre-press en digitaal drukwerk plaatsen op de speciale FTP-server van Offsetkopie. U kunt er ook voor kiezen uw bestanden per e-mail aan te leveren of ze te plaatsen op een locatie waar wij ze kunnen downloaden.
 


Ordervoorbereiding

Na ontvangst van uw opdracht en de bijbehorende bestanden, worden deze als eerste op onze afdeling ordervoorbereiding gecontroleerd. Eventuele fouten in de opmaak of onvolledige bestanden worden op deze manier in een vroeg stadium ontdekt. Wij overleggen dan met u wat te doen. Mogelijk kunnen wij de fout herstellen of stuurt u - na aanpassing - een nieuw bestand. Alles is gericht op het voorkomen van onnodige vertraging in het verdere productieproces. De ordervoorbereiders houden ook de planning in de gaten en zorgen dat de order volgens afspraak op het juiste tijdstip vertrekt.
 


Flexibel

Alert reageren en snel schakelen om levertijden te kunnen halen, het is voor ons een vast patroon. Moet er buiten onze toch al ruime openingstijden iets gebeuren, dan kan dat. Via onze 24-uurs dienst zijn we altijd telefonisch bereikbaar en gaan we direct voor u aan de slag met de noodzakelijke oplossing.


Aflevering

U moet er op kunnen rekenen dat uw bestelling op tijd en op de juiste plaats wordt afgeleverd. De mogelijkheden zijn legio. Per post, per koerier of per overnight-koerier (al dan niet met tijdslevering), het kan allemaal. We beschikken over een uitgekiend en betrouwbaar koerierssysteem. Komt u het liever zelf ophalen, ook dat kan natuurlijk. Het is aan u.